Om Silmar

Silmar AS ble etablert i januar 2007 og satser på innovative produkter for kjøpesentre, varehus, eiendomsselskaper og offentlig forvaltning. Våre produkter skal skape en bedre handleopplevelse og trivsel for alle målgrupper, samt at vi har fokus på sikkerhet og evakuering. Utnytt våre produkter og kompetanse for å skape bedre prosjekter, trygghet og miljø i din bedrift.

Vi selger elektriske handlevogner, rullestoler med handlekurver, handlevogner og løsninger for alle som skal handle med barn.

For å gi barn en bedre og sikrere opplevelse i kjøpesenter og varehus, tilbyr vi både alternative handlevogner med høy sikkerhet, låseprodukter og lekeutstyr for lekerom, ammerom og lekeområder ute og inne.

Vårt fokus på kundeservice, interiør og tilgjengelighet samt sikkerhet og evakuering har gitt oss et stort produktspekter. Dette vil gi fornøyde kunder samt sikre dine ansatte, kunder og bygninger i en nødsituasjon. Vi markedsfører bl a. Escape-Chair® høykvalitets evakueringsstoler, evakueringsmadrasser- og laken, møteplasskilt og røykmasker (fluktmasker).

Silmar både selger, leier ut og tilbyr installering og vedlikehold på våre produkter, i tillegg til å tilby kurs på de produkter hvor dette er aktuelt.

Silmar utvider kontinuerlig produktspekteret, men har alltid fokus på kundeservice, tilgjengelighet og sikkerhet når vi velger våre leverandører og produkter.

Våre produkter skal være en trygg og lønnsom investering. I tillegg er det viktig for oss å levere god service, kompetent rådgivning og innovative produkter med høy kvalitet.

Care Chair