Nytt agentur for interiør og utemiljø til Silmar AS

Silmar AS har i september 2013 blitt enedistributør i Norge for den polske produsenten Puczynski Interiør og Utemiljø.

 
Puczynski ble etablert i 1978 og spesialiserer seg på design og produksjon av en rekke typer møbler og interiør. De produserer stoler, benker, søppelkasser, blomsterpotter, pullerter, sykkelstativer og annet utstyr for offentlig miljø.
 
Produktene lages i mange materialer, særlig rustfritt stål, tre og betong, og er laget for å motstå hærverk og hard slitasje. De er laget robuste nok for de mest utsatte
brukersteder inne og utendørs, uten å bryte økologiske eller sikkerhetsmessige standarder, kombinert med et moderne og tidløst design.
 
Produktene kan også lages etter kunders ønsker og spesifikasjoner, og det omfattende in-house designete produktspekteret er basert på den vellykkede kombinasjonen av kvalitetsmaterialer, funksjonelt design, holdbarhet og komfort.
 
Selskapet har fullført flere hundre prosjekter, mange for høyprofilerte kunder. Kunders egne designer og ideer er velkommen for å lage skreddersydde interiør og utemøbler etter ønskete spesifikasjoner og tegninger.
 
De første benkene fra Puczynski vil bli levert til AMFI Drøbak City allerede i oktober.
 
«Vi har stor tro på dette agenturet fra Polen. Puczynski’s produktspekter har en kvalitet og stil vi tror vil tiltale mange i Norge, og deres evne til spesialtilpasninger gjør at ikke alle kjøpesentre vil se like ut. Mange vil skape sin egen interiørprofil, og således føler vi også at Puczynski’s produktspekter fyller perfekt ut designinteriøret vi allerede har fra FI-MA i Italia, som jobber mye også med skinn og glassfiber» sier adm dir i Silmar AS, Ingar Paul Taxt.