Hygienestasjoner blir en del av den nye hverdagen!

 

Hygienestasjoner blir en del av den nye hverdagen!


Silmar AS har i mange år levert et stort utvalg produkter spesielt rettet mot kjøpesentre, varehus, butikker og offentlig miljø. Produktutvalget utvides nå med nye profesjonelle hygienestasjoner og desinfeksjonsprodukter for disse målgruppene.


Stor interesse for desinfeksjon og hygiene.


Alle våre større kunder har nå innsett at hygiene og desinfeksjon vil bli en del av den nye hverdagen sier adm. Dir. Ingar Paul Taxt i Silmar AS. Interessen og villigheten til å investere i denne typen utstyr har tatt helt av.


Silmar har helt siden 2014 hatt tilgang til denne typen produkter. Flere av våre leverandører har tilbudt dette, men vi har følt at markedet som vi betjener, ikke har vært modent for å ta kostnadene for nødvendig renhold og desinfeksjon av bl. al. handlevogner og handlekurver og denne typen hygieneprodukter i butikkene, sier Taxt.
I andre land i Europa er det et helt annet klima for dette, og har vært det lenge.


Stor etterspørsel etter varige løsninger nå.

Silmar AS har fått inntrykk fra matvarekjedene og flere kjøpesenterkjeder at de nå ønsker mer permanente løsninger for desinfeksjon ved inngangene og andre steder i butikkene/sentre. Dette vil også gjelde alle andre miljøer og bedrifter i vårt samfunn.


Det er også et helt klart signal om at de nå ser etter produkter som ikke bare skal være for en kort periode til «stormen» har laget seg, men at dette kommer til å være et servicetilbud for kundene i mange år framover.


Silmar har derfor nå de siste ukene tilbudt robuste profesjonelle hygienestasjoner med både automatiske kontaktløse dispensere for antibakteriell væske og servietter som kan brukes til rengjøring av håndtak, barneseter og andre flater.


Produktene kan benytte standard rekvisita fra ulike leverandører, så man også er sikret rekvisita til beste markedspris både nå og i fremtiden. Den mest profesjonelle hygienestasjonen lages i rustfritt stål og kan ha kanne med opptil 10 liter væske for opptil 40.000 doser. Dette er viktig fordi kjøpesentre, butikker og andre organisasjoner ikke kan ha personale som hele dagen skal etterfylle med rekvisita.


Silmar har stor tiltro til at vi med flere leverandører og produkter i flere prisklasser kan skape et stabilt og fremtidig marked for denne typen produkter, sier Ingar Paul Taxt, daglig leder i Silmar AS.