Silmar AS - 5 års Jubileum!

25. januar 2012 har Silmar AS eksistert i 5 år.

Vi startet vår virksomhet med utstyr for bedre kundeservice rettet mot bevegelseshemmede og barnefamilier. Vi har i disse årene rettet vår virksomhet mot varehandelen, med hovedfokus på kjøpesentere og store varehus. I løpet av årene har vi utvidet vår agenturportefølje med mer kundeservicerelatert utstyr, sikkerhets- og evakueringsprodukter samt leke- og handleutstyr for å gi barn og foreldre ro og trivsel på handleturen. I 2011 innledet vi også et gjensidig samarbeid med vår Mart Cart forhandler i Polen, Produs Shop Service, som har et komplett sortiment av handlevogner og annet butikkutstyr. Med etablerte forhandlere også i Sverige, Danmark, Tyskland og Polen har vi stor tro på årene som kommer.

Vår strategi har vært å tilby utstyr som skal bedre kundeservice og tilgjengelighet. Dette for å gi økt salg og mer fornøyde kunder hos våre partnere. Gjennom fokus på tilgjenglighet har vi også etter hvert fått fokus på sikkerhet og tilrettelegging for alle typer handikap. Vi har derfor i større og større grad øket vårt salg og vår kompetanse på evakuerings- og sikkerhetsutstyr samt universell utforming. Vi har siden sommeren 2010 etablert oss med et solid kundegrunnlag innen evakuering og også knyttet til oss 7 forhandlere innen brann og sikkerhetsutstyr i Norge, samt noen i Danmark og Sverige.

De agenturer vi investerer mest tid og kompetanse i, ønsker vi primært at vi skal representere på et Nordisk eller skandinavisk nivå. Dette også fordi mange av våre største kunder er representert i skandinavia.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle våre kunder, partnere og leverandører for den tillit som er vist oss i disse første årene – og vi gleder oss til å utvikle våre relasjoner også i årene som kommer.

Ingar Paul Taxt
Adm dir.