Service

Silmar service

Silmar AS legger vekt på å markedsføre solide produkter som skal kunne benyttes med et minimum av vedlikehold og ha høy oppetid i drift.

Vi kan tilby vedlikehold av alle våre produkter i de markeder vi er representert.

Mart Cart er i stor utstrekning vedlikeholdsfrie. Silmar AS ansvarer for regelmessig sikkerhetsettersyn av støttehjul, motor, bremser og batteri, samt sjekker at alle deler er i orden.
Silmar AS leier ut produktene inkludert serviceavtale og forsikring. For alle Mart Cart, Care Chair og Shoppers Aid produkter lagerfører vi nødvendige reservedeler i våre lokaler i Sandvika, Akershus.

For alle øvrige produkter tilbyr vi også regelmessig vedlikehold etter behov, og lagerfører deler i vårt delelager i Sandvika.

Vi har også vedlikeholdsavtaler med leverandører, forhandlere og 3.parts firmaer som sikrer at vedlikehold utføres regelmessig og med høy kvalitet i henhold til inngåtte avtaler.

Bestilling av service.

Dersom du trenger service på et av våre produkter må du fylle ut ALLE feltene i vårt serviceskjema og sende dette til oss.

Servicebestillingskjema

Firma(*)
Må fylles ut

Besøksadresse
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kontaktperson(*)
Må fylles ut

Telefonnummer(*)
Må fylles ut

E-post(*)
Må fylles ut

(*)
Må fylles ut

Serienummer(*)
Må fylles ut

Kjøpsdato(*)
Må fylles ut

Beskrivelse av feil
Invalid Input

Verifisering
Invalid Input

Silmar AS

Åsveien 21 a
1369 Stabekk
Norge

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tel. + 47 916 27 474

Bla i brosjyre på nett!

Besøk oss på Facebook Besøk oss på Facebook

Vi har 10 års erfaring